Чорна п'ятниця у ЖК Krona Park II 18/11/2020

До списку новин
Чорна п'ятниця у ЖК Krona Park II
"ЖК Krona Park II"

Чорна п’ятниця у ЖК Krona Park II – час особливих знижок на квартири

З 12.11 по 29.11.2020 року придбайте квартиру в ЖК Krona Park II та отримайте персональну знижку. Пропозиція діє на придбання житла як при повній оплаті, так і у розстрочку з першим внеском від 30% з терміном виплати до 3-х років.

ЖК Krona Park II – комплекс бізнес-класу з повноцінною власною інфраструктурою. Проєкт передбачає 16 будинків різної поверховості, а також школу, дитячий садок, стадіон, паркінг, спортивний і медичний центри, магазини, салони, відділення банків, дитячі ігрові майданчики на території.

У будівництві використовуються екологічні матеріали та енергоефективні системи. Автономне опалення – будинок обслуговує власна котельня. Поруч з комплексом розташований великий парк з різноманітними зонами для відпочинку та занять спортом та ліс. Продумане розташування забезпечує пішу доступність до центру Броварів, час в дорозі до Києва займе 15 хвилин.

Девелопер проєкту Cityconsult Development, на рахунку якого понад 370 000 м кв. житла, введеного в експлуатацію – 15 будинків в 3-х житлових комплексах. На етапі будівництва знаходяться 18 будинків в 7 ЖК – 270 000 м кв.

Деталі акції на сайті

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.