ATYRAUBUILD 2020 25/05/2020

До списку новин
ATYRAUBUILD 2020

З 26 по 28 серпня Атирау в 19-ий раз прийме північно-каспійську регіональну будівельну і інтер'єрну виставку - ATYRAUBUILD 2020.

За час своєї роботи виставка AtyrauBuild заробила статус унікального майданчика для проведення ділових зустрічей і укладення вигідних контрактів, з відмінною можливістю представити на ринку свій продукт, ексклюзивні рішення і новітні розробки в будівельній галузі.

У цьому році на виставці будуть представлені: будівельні матеріали, будівельне обладнання та послуги, будівельна техніка, зварювальне обладнання, сендвіч-панелі, металочерепиця, профлист, офісні меблі, металеві меблі та двері, влаштування інженерних мереж і систем, проектування, сучасні системи опалубки і багато іншого.

На поточний момент свою участь вже підтвердили такі компанії як Welding Company, ПолімерМеталл-Т, Ульма Опалубка, Агра, БВК-Строй, Best Module, Кумру Кимбат, TASCOMshop.kz і інші. Щорічно список експонентів розширюється, поряд з новими компаніями, позитивний ефект від участі у виставці продовжують відзначати і наші щорічні учасники:

Ми беремо участь в AtyrauBuild другий рік поспіль. Виставка гарна, цікава. У минулому році на цьому майданчику ми знайшли багато нових клієнтів, завдяки чому розширилися в своєму регіоні. Такі позитивні результати дали нам стимул брати участь і в цьому році », - відзначили представники компанії-експонента 2019 року« Роберт Бош ».

Традиційно AtyrauBuild 2020 буде проходити паралельно на одному майданчику з виставкою Atyrau Oil & Gas 2020 року, учасниками якої виступають близько 100 компаній з 10 країн світу. У минулому 2019 році обидва події відвідали 1 864 фахівця нафтогазової та будівельної індустрій з різних куточків світу, при цьому площа експозиції 2019 зросла на 30% в порівнянні з попереднім роком. Об'єднання двох експо-подій дає результативний синергетичний ефект, що дозволяє налагодити бізнес взаємовідносини і визначити актуальні вектори розвитку в найбільш пріоритетних галузях даного регіону. Будівельна галузь Прикаспійського регіону знаходиться в стадії активного росту, згідно даних Департаменту статистики по Атирауської області, на житлове будівництво в січні-травні 2019 року було направлено 27,7 млрд тенге інвестицій, що в 1,9 рази більше відповідного періоду минулого року.

За 2016-2019 роки на будівництво соціальних об'єктів, житла і доріг в області було виділено 130,7 млрд. Тенге - це 255 проектів. У тому числі 41 об'єкт освіти, 10 охорони здоров'я, 9 культурних і 11 спортивних об'єктів, а також 106 об'єктів соціального житла.

Поряд з офіційною частиною виставок AtyrauBuild і Atyrau Oil & Gas в рамках ділової програми передбачається проведення семінарів і тематичних круглих столів, націлених на освітлення і дослідження основних тенденцій нафтогазової та будівельної індустрій.

Відвідування виставки AtyrauBuid 2020 дозволить фахівцям ознайомитися c технологіями і новинками експонентів, отримати об'єктивну оцінку експлуатаційних і технічних характеристик продукції.

Організаторами виставки AtyrauBuild 2020 виступає казахстанська виставкова компанія Iteca за офіційної підтримки акімату міста Атирау і Атирауської області.

Місце проведення
Республіка Казахстан, м. Атирау, просп. Абулхайир хана, 79, Виставковий центр.

Реєстрація на виставку на сайті atyraubuild.kz

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.