ЖК «Нова Англія» святкує 7-й День народження! 19/05/2023

До списку новин
ЖК «Нова Англія» святкує 7-й День народження!
"ЖК Нова Англія"

19 травня «Нова Англія» відзначає свій День народження. Саме у цей день розпочалося будівництво комплексу. З того часу пройшло вже 7 років. Наче й небагато, але й не мало для такого проекту як «Нова Англія».

На сьогодні в «Новій Англії» проживають близько 6 000 мешканців. Скільки молодих людей розпочали своє сімейне життя в нашому комплексі, а скільки діточок народилися і вважають своїм домом саме «Нову Англію».

«Нова Англія» живе своїм особливим життям: ранішньою кавою в улюбленій кав’ярні, смачним обідом у затишному ресторані, вечірніми прогулянками біля фонтану та малечим сміхом на дитячих майданчиках. 

«Нова Англія» - це місто щасливих людей.

І незважаючи на війну в Україні – команда девелопера Royal House робить усе від неї залежне, аби мешканці почувалися безпечно, а Сервісна служба «Нової Англії» забезпечує комфорт і чистоту у комплексі.

У важкі дні після початку повномасштабного вторгнення – Сервісна служба працювала і була на зв’язку із мешканцями, щоб підтримати і допомогти. Royal House – забезпечував мешканців, у перші тижні війни, необхідними продуктами.

На 5 тиждень після повномасштабного вторгнення – було відновлено будівництво. У часи «блекауту» – будівництво не зупинялося ні на день, адже будинки повинні бути побудовані й команда Royal House – несе свою відповідальність за це.

За 7 років в «Новій Англії» збудовано і введено в експлуатацію 10 будинків із 14 запланованих. Наразі 4 будинки будуються і знаходяться на різній стадії будівництва.

У лютому стартував продаж квартир в завершальному будинку «Престон» – саме з ним закінчується проект міста в місті «Нова Англія» – але життя у комплексі – продовжується.

Ми щиро вітаємо резидентів «Нової Англії» зі святом, ми робимо усе, аби ви жили комфортно і безпечно!

Ми щиро вітаємо команду Royal House – ви справжні професіонали і команда, яка працює з любов’ю до своєї справи!

З Днем народження, друзі!

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.