«Живи Більше» — бренд DIM запустив нову іміджеву кампанію 26/08/2021

До списку новин
«Живи Більше» — бренд DIM запустив нову іміджеву кампанію
DIM

Група компаній DIM, один з лідерів ринку нерухомості, оголосила про завершення розробки нового позиціювання.

«Ми любимо те, що робимо і робимо те, що любимо. Створюємо житловий простір для людей, які люблять життя і хочуть прожити його максимально комфортно, не витрачаючи час на побутові проблеми. Наші комплекси швидше нагадують гаджети: безліч корисних функцій для комфортного життя, але головне — інтеграція природи в міське середовище. Або навпаки — міського середовища у природу. Екологічні високоякісні матеріали, продумана до дрібниць інфраструктура і сучасні технології допомагають створити здорову атмосферу для людини, яка сприяє продовженню її життя. «Живи більше» говоримо ми, коли пропонуємо інвестору наші об'єкти. Насолоджуйся прекрасним краєвидом з вікна на озеро, пий артезіанську воду з власних свердловин, дихай чистим повітрям поруч з віковим лісом, гуляй по шикарному парку з рідкісними рослинами, усамітнюйся від міського шуму в самому центрі. Не відкладай на завтра своє життя. Проживати його якісно вже сьогодні — в атмосфері естетики, комфорту і здоров'я. З таким меседжем виходить наша іміджева кампанія», — зазначив Олександр Насіковський, керуючий партнер групи компаній DIM.

Основна ідея, що об'єднує всі будівельні проєкти холдингу, полягає в поєднанні житлових будинків із зеленими зонами, що цілюще впливає на психоемоційний стан людини і тривалість життя.

«Живи більше» — слоган, який компанія розробила у співпраці з креативним агентством Tabasco. Ця лінія простежується крізь всю кампанію. Наприклад, на бордах можна побачити той самий арифметичний знак більше «>», який показує реальні переваги житлових комплексів від DIM: більше свіжого повітря у ЖК поруч з лісом, більше умиротворення поруч з водоймою, більше часу в комплексі в самому серці Києва, більше здоров'я завдяки воді з власної артезіанської свердловини.

ЖК Lucky Land знаходиться поруч зі 100 га столітнього лісу, який генерує 400 тонн кисню на рік і поглинає 500 тонн вуглекислого газу. Вологість повітря в лісі на 15-30% вища, а температура влітку нижче на 4-5 градусів.

Власна водойма у центрі комплексу Park Lake City позитивно впливає на загальний стан людини, наповнює енергією і покращує якість життя. Це доведено світовими дослідженнями, а в DIM теорію перетворили в практику.

Артезіанська вода з власних свердловин — розкіш за сучасними мірками — в кожній квартирі житлових комплексів «Автограф» і «Новий Автограф». Сучасні очисні системи повітря, актуальні для міського середовища — у ЖК А136 Highlight Tower в центрі Києва, унікальний ландшафтний дизайн прибудинкових територій, з пініями і п'ятикамерні вікна, які забезпечують повну звукоізоляцію, у ЖК «Метрополіс» — все це та багато іншого підкріплюють головний меседж DIM : Живи більше.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.