В ЖК «Нова Англія» відкрито продаж квартир в новому завершальному будинку «Престон» 14/02/2023

До списку новин
В ЖК «Нова Англія» відкрито продаж квартир в новому завершальному будинку «Престон»
"ЖК Нова Англія"

На честь старту продажу першим покупцям – даруємо ЗНИЖКУ 18% на нову колекцію квартир у будинку. Поспішіть бути першим, щоб отримати максимальну знижку, яка діятиме тільки у лютому.

Важливо зазначити, що будинок вже збудований до 5-го поверху. Як це, запитаєте ви?

На складі заводу Royal House, що у київській області вже зберігаються виготовлені стінові модулі до 5-го поверху і виробництво триває. Тобто – одночасно йдуть роботи з влаштування фундаменту на будмайданчику та виробництво стінових модулів на зводі Royal House.

Будинок «Престон» – є завершальним у комплексі.

З його придбанням ви отримаєте безліч переваг:

  • надійний забудовник, який будує і вводить в експлуатацію будинки навіть у найскладніші часи війни
  • завершено все будівництво комплексу – з вікна відкриваються чудові краєвиди на місто або у затишні зелені двори і жодних будівельних кранів
  • попередні будинки заселені та здані. Загалом у комплексі за генпланом 14 будинків. Станом на лютий 2023 – 9 будинків введені в експлуатацію.
  • вже працююча і діюча внутрішня інфраструктура: кав’ярні, продуктові магазини, бутіки, ресторани, магазини одягу, Rozetka та Нова пошта тощо.

Будівництво «Престона» розпочалося іще до повномасштабного вторгнення, а після відновлення будівництва комплексу у квітні 2022 року також відновилися роботи й по цьому будинку. Наразі вже проводиться влаштування фундаменту, а в 3-й секції – опалубки перекриття -2 поверху. Нагадаємо, що на заводі вже виготовлені стінові модулі Royal House для 5 (п’яти) поверхів будинку.

Будинок на 3 секції і на 21 поверх. Тут представлені планування: 1-кімнатні – від 41 кв.м., 2-кімнатні квартири – від 60 кв.м. та квартири студії – 29 кв.м. Також ви можете обрати видові квартири на місто, або з вікнами у двір.

Тільки у лютому і лише на старт продажів – ціни на квартири стартують: 1-к – від 1058 дол. за кв.м, 2-к – від 1000 дол. за кв.м, квартира студія – від 1115 дол. за кв.м

Телефонуйте до менеджерів відділу продажу ЖК «Нова Англія», щоб скористатися знижкою.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.