Sky Bank акредитував Alliance Novobud за державною іпотечною програмою «єОселя» 21/06/2023

До списку новин
Sky Bank акредитував Alliance Novobud за державною іпотечною програмою «єОселя»
Аlliance Novobud

Досвідчений девелопер Alliance Novobud одним з перших в Україні пройшов акредитацію банку Sky Bank за державною іпотечною програмою «єОселя». Це дозволить нашим клієнтам отримати іпотечні кредити для придбання житла на етапі будівництва зі ставкою 3% річних*. До цього тут за держпрограмою можна було оформити лише готові квартири та вторинку. 

До оформлення за умовами «єОселя» доступні квартири в трьох житлових комплексах девелопера, які він розвиває у Броварах: Krona Park II, Madison Gardens та «Лавандовий». На вибір покупців 12 будинків різної поверховості та ступеня готовності, понад 200 квартир з різною кількістю кімнат, але обов’язково зі зручними, продуманими плануваннями. Є квартири навіть з власними двориками! Така опція реалізована в будинках комплексу «Лавандовий». 

«Ми дуже чекали на цю подію, адже потенціал житла, яке будується, колосальний. Тут вам і нижча цінова категорія, і можливість ширшого вибору житлових комплексів й планувань. А отже ми надамо шанс більшій кількості учасників програми реалізувати давню мрію про сучасне та якісне власне житло» — підкреслила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.  

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.