Отримано сертифікат про прийняття в експлуатацію клубного будинку Illinsky House! 29/07/2024

До списку новин
Отримано сертифікат про прийняття в експлуатацію клубного будинку Illinsky House!
"ЖК Illinsky House"

26 липня стало відомо, що Державною інспекцією архітектури та містобудування України видано сертифікат № ІУ123240710638 від 24.07.2024 р. про прийняття в експлуатацію клубного будинку Illinsky House, що засвідчує відповідність закінченого будівництвом об’єкта проєктній документації та підтверджує його готовність до експлуатації. Наступний крок — присвоєння будинку поштової адреси та видача ключів власникам квартир.  

«Клубний будинок Illinsky House — проєкт, який дбайливо викоханий великою командою професіоналів. Він, без перебільшення, стане окрасою низинної частини Подолу. Пишаємося результатом нашої щоденної кропіткої праці та безмежно вдячні майбутнім резидентам клубного будинку за довіру. Бажаємо усім родинам затишку в їхніх оселях з неймовірними краєвидами на Дніпро та Поділ» — прокоментувала подію Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.     

У двох будинках, що входять до складу Illinsky House, 125 квартир, а це всього 3-5 квартир на поверсі. Однією з безперечних переваг клубного будинку є дворівневий підземний паркінг на 143 паркомісця, оснащений системами безпеки та контролю загазованості. Паркінг слугуватиме не лише як місце для зберігання особистого транспорту резидентів, а і як тимчасове укриття. Тут завбачливо потурбувалися про необхідну кількість входів/виходів, вентиляцію, санвузли на території тощо.  

«Запрошуємо закоханих у Поділ людей стати резидентами клубного будинку Illinsky House, адже станом на сьогодні маємо ще кілька вільних слотів житлової нерухомості. Також можемо запропонувати варіант комерційного приміщення. Звертаємо увагу чинних резидентів про можливість придбання паркомісць за спеццінами, які діятимуть до кінця липня» — зауважила пані Ірина.      

Яскравий зразок нового, популярного сьогодні, формату заміського клубного житла преміум класу
Будівництво шостої черги активно триває – наразі йде зведення монолітного каркаса будівлі на рівні вже 6 поверху.
Ми раді повідомити про важливий крок у підвищенні прозорості угод та захисту покупців у ЖК Orange Park.