Відчути себе вдома — в ЖК Park Lake City працює шоу-рум готових квартир 01/10/2021

До списку новин
Відчути себе вдома — в ЖК Park Lake City працює шоу-рум готових квартир
"ЖК Park Lake City"

Завітати до відділу продажу житлового комплексу й не просто отримати вичерпну інформацію про умови придбання квартири, а й відчути себе вдома — така можливість є у відвідувачів відділу продажів житлового комплексу Park Lake City. 

Ми потурбувалися про те, аби наші потенційні мешканці змогли на власному прикладі відчути, як це — жити у Park Lake City. Окрім прогулянки красивою територією проєкту ми запрошуємо гостей завітати до шоу-руму готових квартир. Тут вони зможуть надихнутися дизайном, насолодитися краєвидом з терас, які є у кожній квартирі комплексу, приміряти на себе планування квартир. 

До послуг відвідувачів дві повністю оздоблені та мебльовані квартири — з однією та двома спальнями. Здійснити екскурсію в шоу-рум можна у будь-який день з 10:00 до 19:00 за попереднім записом у відділі продажу. 

Довідка:

ЖК Park Lake City — заміський комплекс бізнес-класу, який складається з головного кварталу VITA, двох кварталів таунхаусів TERRA та комплексу з власною біоводоймою – AQUA. Park Lake City — мінімісто, яке розташоване за 15 хвилин від Києва та покликане продовжувати його мешканцям життя.

DIM — це простір для комфортного життя, майданчик для вигідних інвестицій, високий сервіс керуючої компанії, архітектурні та дизайнерські рішення, що формують нову культуру міського життя.

З 2014 року:

  • 9 будинків введено в експлуатацію;
  • 5 проєктів на різних етапах будівництва;
  • 890 тис. м² в проєктних портфелях компанії;
  • кожен п'ятий покупець повертається для повторних інвестицій.
Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.