Міжнародна IT-конференція DVOMA 17/08/2020

До списку новин
Міжнародна IT-конференція DVOMA

Ура !!! Ми, нарешті, можемо побачитися з вами! Нетворкінг і живе спілкування. Нам дуже багато потрібно обговорити!

29 серпня 2020 року в Києві пройде міжнародна IT-конференція DVOMA (http://dvoma.pro), присвячена найактуальнішим темам інтернет-маркетингу. Вас чекає 2 потока, 1000+ учасників і масштабна виставка.

Перед вами з доповідями виступлять топові спікери, експерти в області SEO, CPA, SMM і PPC. Для зручності відвідувачів конференція буде розділена на 2 потока - Affiliate, Search & Social. Івент пройде в, вже улюбленої всіма, локації «ОАЗИС», РК Ультрамарин, вул. Липківського, 1А.

Крім корисних кейсів від професіоналів, гості матимуть можливість поспілкуватися зі спікерами в неформальній обстановці, а також обзавестися корисними бізнес-знайомствами - активний нетворкінг гарантовано! Також вас чекає кава-брейк і плюшки для ще більш приємного спілкування!

На завершення доповідей вас чекає круглий стіл за участю спікерів, де кожен бажаючий зможе задати питання і отримати на нього відповідь експерта. Як показує практика, на круглому столі можна дізнатися багато цікавого і несподіваного! Та й як може бути інакше, адже на DVOMA будуть кращі з кращих.

!!! Новинкою цього року стане супер подія - DVOMA AWARDS! Такого ще не було. DVOMA AWARDS - вручення премій в сфері CPA, просування і монетизації сайтів. Ніхто не залишиться без уваги та подарунків! Не пропустіть, буде яскраво!

Зареєструватися на конференцію DVOMA і купити квитки можна на офіційному сайті http://dvoma.pro. Там ви знайдете більш детальний опис заходу, точний графік доповідей і багато іншого. Поспішайте придбати квиток, адже чим ближче до події, тим вище ціни. Також інформацію про це можна знайти на сайті організатора SEO.UA, який займається пошуковим просуванням сайтів.

Приходь, адже конференція DVOMA не відбудуться без тебе!

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.