Квартира в іпотеку від SkyBank доступна в РІЕЛ 21/08/2023

До списку новин
Квартира в іпотеку від SkyBank доступна в РІЕЛ
РІЕЛ

Тепер наші клієнти зможуть отримати кредит для придбання житла на етапі будівництва зі ставкою 3% та 7% річних.

«Ми постійно працюємо над залученням банків до співпраці, адже тисячі людей в Україні наразі потребують даху над головою. І сьогодні надзвичайно важлива місія їм його побудувати. А доступні іпотечні кредити якраз дають можливість людям купувати нові помешкання», – каже Дмитро Жеребило, керівник департаменту корпоративних фінансів Корпорації Нерухомості РІЕЛ.

Варто зазначити, що важливим нововведенням програми «єОселя» є придбання житла в будинках на стадії будівництва (раніше дозволялося лише в добудованих). Для позичальників – це розширює можливість вибирати найоптимальніший варіант помешкання та місце розташування будинку. Для держави – це неабиякий поштовх економіці. Адже будівництво є драйвером багатьох процесів, які активізують цілу низьку суміжних виробництв, що забезпечують податкові надходження до бюджету. 

РІЕЛ системно працює з єОселя з минулого року. Компанія має підписані угоди на купівлю квартир та договори на стадії опрацювання. Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник зазначає: «Це надзвичайно чудова новина. Це можливість для більшої кількості людей придбати необхідне їм житло. РІЕЛ в своєму портфелі має чимало пропозицій готових помешкань та таких, що перебувають в активній стадії зведення. А співпраця з SkyBank лише посилить наші можливості на користь клієнтів».

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.