Кредит на квартиру в ЖК Montreal House від банку «Глобус» 29/12/2020

До списку новин
Кредит на квартиру в ЖК Montreal House від банку «Глобус»
"ЖК Montreal House"

ЖК Montreal House пропонує придбати квартиру в кредит від банку «Глобус».

Великий вибір 1-, 2-, 3-х кімнатних квартир з видом на центр міста. Будь-яку вподобану квартиру можна придбати в кредит, вибравши зручний початковий внесок і період виплати. Банк «Глобус» дає можливість оформити кредит з фіксованою ціною в гривні з можливістю дострокового погашення. Початковий внесок становить від 20%, термін виплат – до 20 років.

ЖК Montreal House – проєкт бізнес-класу в центрі Києва в оточенні кращої культурної, ділової, спортивної інфраструктури столиці.

Будівля має змінну поверховість – від 11 до 20 поверхів. У комплексі розташовано 328 квартир. Кожна деталь продумана для зручності та комфорту резидентів: унікальний під'їзд готельного типу, розкішне 9-ти метрове лобі, івент-хол, професійний консьєрж-сервіс.

Одна з відмінних рис комплексу – відкриті тераси на даху. Зустрічайте гостей, відпочивайте, займайтеся спортом на тлі панорам улюбленого Києва.

Крім того, в комплексі передбачена закрита територія, власний внутрішній двір, багаторівнева система безпеки, дворівневий підземний паркінг, який ліфтом з'єднаний з житловими поверхами. Для маленьких резидентів передбачені дитячі ігрові локації безпосередньо в будинку. На перших поверхах знаходяться комерційні приміщення.

Житловий комплекс Montreal House розташований по вулиці Антоновича, 83, поруч з костелом Св. Миколая, НСК «Олімпійський», БЦ Toronto-Kyiv.

Проєкт є переможцем Міжнародного Конкурсу Нерухомості European Property Awards 2020-2021 в двох номінаціях Architecture Multiple Residence (Архітектура багатоквартирної забудови) і Residential Development (Multiple Units) (Багатоквартирна житлова забудова). А також відзначений премією «П'ять зірок» в категорії Best Architecture Multiple Residence (Краща архітектура багатоквартирної забудови). В рамках VIII всеукраїнської будівельної премії Ibuild ЖК Montreal House став переможцем в номінації «Кращий житловий комплекс бізнес-класу».

Девелопер проєкту Cityconsult Development, на рахунку якого понад 370 000 м кв. житла, введеного в експлуатацію – 15 будинків в 3-х житлових комплексах. На етапі будівництва знаходяться 18 будинків в 7 ЖК – 270 000 м кв.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.