Хід будівництва «Нової Англії» станом на 26 серпня 2022 року 30/08/2022

До списку новин
Хід будівництва «Нової Англії» станом на 26 серпня 2022 року
"ЖК Нова Англія"

З початку відновлення будівництва «Нової Англії», а з цього часу пройшло 5 місяців, ми отримали поштову адресу будинку «Брайтон» і резиденти вже оформлюють право власності, а хтось вже активно робить ремонт. Ввели в експлуатацію частину підземного паркінгу, наразі чекаємо на адресу. Завершили зведення поверхів у будинку «Лінкольн» (21 поверх) та «Віндзор» (також 21 поверх) й збудували 10 поверхів 1-ї секції будинку «Ноттінгем». Роботи зроблено багато, а попереду її не менше – і не дивлячись ні на що, ми щодня, впевнено виконуємо свої обов’язки та звітуємо перед інвесторами про хід робіт.

Цього разу раді поділитися статусом робіт в «Новій Англії» станом на 26 серпня 2022 року.

 У «Лондоні» (А-5) все ще тривають роботи з благоустрою навколо території будинку: завершується влаштування бруківки на тротуарах, насипається ґрунт для висади трави і дерев. Нагадаємо, що у дворі будинку «Лондон» за планом буде територія Work&Relax з виділеним простором для роботи на свіжому повітрі й безплатним WiFi і зоною відпочинку із зеленими острівцями. Біля 3-ї секції на торці будинку завершено влаштування перекриття паркінгу та вже працюють будівельники над влаштуванням дороги й тротуарів на цій ділянці. У трьох секціях продовжуються ремонтні роботи в лоббі та приміщенні для консьєржа.

В будинку «Лінкольн» (Б-5) активно проводяться роботи з влаштування стяжки на підлозі, наразі завершено роботи з -1 до 5 поверху 2-ї секції. На завершальній стадії мурування внутрішньоквартирних перегородок: у 1-й та 2-й секції кладка йде до 17-го поверху. В усіх секціях завершено роботи з монтажу лотків під комунікації в щитових.

У будинку «Ньюкасл» (А-7) в 3-й секції продовжується встановлення лічильників води й опалення, наразі роботи проводяться до 10-го поверху.

Йде влаштування кахлю на холодних переходах у 1-й секції – роботи проводяться до 16-го поверху.

У 1-й та 2-й секції будинку проводяться оздоблювальні роботи в МЗК, а саме декоративне штукатурення стін, наразі роботи завершено у 1-й та 2-й секції. У 3-й секції роботи тривають до 10-го поверху.

Фасадні роботи у будинку: 1 і 2 секція – йдуть роботи з фарбування фасадів, у 3-й секції на завершальній стадії влаштування гідроізоляції та утеплення швів, також будівельники розпочали фарбування фасадів.

 У будинку «Віндзор» (А-6) завершено монтаж 21-го поверху стінових модулів Royal House та триває влаштування парапетів у 1-й та 2-й секції. Встановлюються сантехнічні стояки у будинку. 

У «Ноттінгемі» (Б-6) в 1-й секції завершено монтаж 10-го поверху стінових модулів Royal House. У 2-й секції тривають роботи з армування і бетонування стін та перекриття -1-го поверху для подальшого монтажу стінових модулів. 

Паркінг

У паркінгу за будинком «Лондон», а саме за третьою секцією, тривають роботи з бетонування колон та влаштування дороги для виїзду з паркінгу.

Між будинками «Брайтон» і «Ньюкасл» у 3-й секції йде влаштування похилоутворюючого шару.

Підземний паркінг – дорога між будинками «Манчестер» та «Лінкольн» – йдуть підготовчі роботи під фундамент підземного паркінгу.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.