AQUATHERM ALMATY 2020: Всі новинки ОВК і ВК індустрії на одному майданчику 26/05/2020

До списку новин
AQUATHERM ALMATY 2020: Всі новинки ОВК і ВК індустрії на одному майданчику

Восени 2020 року в Алмати традиційно відбудеться 13-а Міжнародна виставка побутового та промислового обладнання для опалення, водопостачання, сантехніки, кондиціонування і вентиляції Aquatherm Almaty 2020.

За час свого існування виставка заробила репутацію авторитетного ключового спеціалізованого події ОВК і ВК індустрії в Казахстані та Середній Азії. У 2019 року в виставці взяли участь понад 160 зарубіжних і вітчизняних компаній з 17 країн світу, представивши близько 200 нових брендів, інженерних рішень і технологій, а також найкраще обладнання галузі.

2019 рік також показав рекордні результати в будівельній індустрії Республіки Казахстан. Обсяг будівельних робіт в 2019 році збільшився на 14%, що дозволило будівельним компаніям отримати рекордну за останні 10 років прибуток - 983,4 млн тенге (2,6 млрд $). Внесок будівництва в формування ВВП країни досяг 5,6%. При цьому інвестиційна активність Казахстану, яка останнім часом значно зміцнилася за рахунок створеної інфраструктури, допомогла забезпечити внесок будівельної сфери в зростання економіки на рівні 6,2%.

Будівельний сектор в Казахстані залишається як одним з важливих секторів економіки, так і одним з найбільш привабливих напрямків інвестування. У структурі ВВП будівництво займає 5,6%, а обсяг будівельних робіт щорічно збільшується в середньому на 10%. З огляду на зростаючу позитивну динаміку розвитку будівельної індустрії Казахстану, організатори прогнозують активний інтерес до експозиції і актуальність події в майбутні роки.

Виставка інженерного обладнання Aquatherm Almaty служить щорічним місцем зустрічі виробників, дилерів, дистриб'юторів, головних фахівців галузі, а також є ідеальним ключем до розширення ділових зв'язків і налагодженню нових контактів з усіх регіонів Казахстану, Центральної Азії та країн СНД, чому свідчать підсумки опитування учасників виставки 2019 року (89% учасників оцінили свою участь важливим для розвитку бізнесу).

Цього року найбільша галузева виставка представить останні розробки та інновації промислового і побутового секторів для ОВК і ВК індустрій. На стендах учасників відвідувачі виставки зможуть ознайомитися і протестувати:

  • системи водопостачання та газопостачання;
  • smart технології;
  • каналізаційні системи;
  • труби, фітинги, запірну арматуру;
  • насосне обладнання;
  • кондиціонери;
  • системи очищення повітря;
  • вентиляційні установки;
  • опалювальні прилади та радіатори;
  • сантехніку, меблі та аксесуари для ванних кімнат;
  • інше промислове та побутове інженерне обладнання.

Ключовою подією ділової програми виставки третій рік поспіль стане Інженерна Конференція АВОК (Москва) в Казахстані - це єдиний майданчик з унікальним кількістю топових експертів ОВК і ВК індустрії в країнах СНД.

Паралельно з Aquatherm Almaty 2020 на одному майданчику пройде будівельна та інтер'єрна виставка KazBuild 2020 року, де презентують свою продукцію експоненти в наступних розділах: будівельні матеріали, обладнання та інструменти, оздоблювальні матеріали, кераміка і камінь, віконні технології й інтер'єр.

Організатором подій є казахстанська виставкова компанія Iteca. Офіційну підтримку подій щорічно надають Міністерство індустрії і інфраструктурного розвитку РК і Акімат міста Алмати.

З питань участі та співпраці звертайтеся

Олеся Плаксій
+ 7 (727) 258-34-34

Реєстрація на виставку на сайті aquatherm-almaty.kz

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.