Alliance Novobud став переможцем Ukrainian Business Award 2023 та отримав звання BUSINESS OF THE YEAR 2023 29/06/2023

До списку новин
Alliance Novobud став переможцем Ukrainian Business Award 2023 та отримав звання BUSINESS OF THE YEAR 2023
Аlliance Novobud

У червні досвідчений столичний девелопер Alliance Novobud став переможцем престижної премії Ukrainian Business Award 2023 та отримав звання BUSINESS OF THE YEAR 2023. Нагорода стала результатом кропіткої та відповідальної роботи команди забудовника попри війну, нестабільну економічну та складну безпекову ситуації. Від моменту відновлення роботи компанії у квітні 2022 року й до нинішнього часу  Alliance Novobud веде активну роботу на усіх п’яти будмайданчиках, ввів в експлуатацію п’ять будинків у двох броварських проєктах й планує нові старти.    

«Звання BUSINESS OF THE YEAR 2023 стало підтвердженням високого рівня професіоналізму команди й здатності Alliance Novobud досягати високих результатів попри все. Ми пишаємося нашими досягненнями й, не зупиняючись, продовжуємо втілювати у життя одну з найбільших мрій, напевно, кожного українця — мрію про власне якісне житло» — підкреслила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Ukrainian Business Award — щорічна премія, яка вручається успішним підприємствам та бізнес-лідерам в Україні, за досягнення в різних сферах, таких як фінанси, інвестиції, маркетинг, девелопмент, інновації тощо. UBA має вагомий вплив на розвиток бізнес-середовища в Україні й сприяє підвищенню рівня конкуренції та якості бізнесу в країні. Учасники Ukrainian Business Award мають можливість показати свої досягнення та отримати визнання своїх успіхів, що сприяє підвищенню їх авторитету в бізнес-середовищі.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.