Старт продажу передостаннього будинку в ЖК Нова Англія 01/11/2021

До списку новин
Старт продажу передостаннього будинку в ЖК Нова Англія
"ЖК Нова Англія"

В ЖК «Нова Англія», що у Голосіївському районі столиці, біля метро Васильківська ( 10 хв. пішки),  з’явилась можливість придбати квартиру в новому будинку «Ноттінгем». Це передостанній будинок проекту «Нова Англія»

Завдяки великому вибору зручних планувань одно- дво- і трикімнатних квартир, майбутні резиденти у своїх помешканнях створять власний комфортний і щасливий простір. Варто уваги й те, що значна кількість квартир в «Ноттінгемі» будуть панорамні з краєвидом на столицю. А зручний підземний паркінг влаштовано з ліфтовим сполученням до житлових поверхів. Тобто вам навіть не потрібно буде виходити на вулицю, аби потрапити до власного авто, чи навпаки – з авто до квартири. 

Нагадаємо, що в ЖК “Нова Англія” вже заселено 7 будинків з 14, а 8-й будинок в цьому році вводиться в експлуатацію. Також, на території ЖК функціонує дитсадок і школа.

ЖК “Нова Англія” вже живе своїм затишним ритмом завдяки вишуканому благоустрою та розвиненій внутрішній інфраструктурі: кав’ярні, магазини, салони, зони відпочинку, авторські дитячі майданчики, зони для вигулу домашніх тварин, алея фонтанів і т.д. 

Кожен будинок комплексу виконано в єдиному архітектурному стилі – англійській неокласиці. Територія закрита та під цілодобовою охороною.

Цікавий факт, що забудовник Royal House, маючи власний будівельний завод, виготовляє стінові модулі, з яких власне і зводиться весь ЖК «Нова Англія». Дана технологія запатентована, має європейську сертифікацію СЄ і вже успішно реалізовується в країнах Європи (Австрія, Словаччина). Одна з найбільших переваг стінових модулів Royal House™ – це їхня енергоефективність, яка перевищує українські норми на 20%, що дозволяє економити на опаленні приміщень до 50%.

Як завжди, найбільш вигідні умови інвестиції в нерухомість - на початку продажу об’єктів. Асортимент квартир пропонується зі зручним плануванням: від 29 м2 до 90 м2. Наразі додатково діють знижки при повній оплаті – до 7%. Доступна й розстрочка до 24 місяців з першим внеском від 30%. 

 

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.