П’ять будинків Krona Park II, що будуються, акредитовані за програмою «єОселя» під 3% та 7% 10/08/2023

До списку новин
П’ять будинків Krona Park II, що будуються, акредитовані за програмою «єОселя» під 3% та 7%
"ЖК Krona Park II"

П’ять будинків житлового комплексу Krona Park II (м. Бровари), що будуються, акредитовані АТ «СКАЙ БАНК» за програмою «єОселя» під 3% та 7%. Відтепер придбати квартиру за державною програмою можна в будинках з умовними номерами: 3, 4, 8, 9 та 10.

«Krona Park II став продовженням легендарного проєкту Krona Park, який настільки припав до душі нашим клієнтам, що ми вирішили створити нову, удосконалену, версію комплексу. І це не дивно, адже немає нічого кращого, ніж жити поруч з парком та хвойним лісом й одночасно мати зручне сполучення зі столицею. А відтепер майбутні мешканці комплексу отримали ще й більше можливостей для вибору житлової нерухомості за державною програмою «єОселя», що на тлі дефіциту готового житла, особливо важливо та необхідно» — зауважила Ірина Міхальова, CMO Alliance Novobud.

Життя в Krona Park II — це запорука спокою та розміреного темпу буття в одному з найзеленіших передмість столиці, гарантія зручного щоденного побуту у жвавому центральному районі Броварів. Завдяки вдалому розташуванню тут однаково зручно жити, відпочивати й розв’язувати щоденні побутові питання.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.