Квартири у ЖК Madison Gardens від 19 500 грн за м кв. 02/06/2021

До списку новин
Квартири у ЖК Madison Gardens від 19 500 грн за м кв.
"ЖК Madison Gardens"

У ЖК Madison Gardens особливі ціни на квартири – від 19 500 грн за м кв. Поспішайте скористатися вигідними умовами та придбати житло бізнес-класу у зеленому передмісті Києва.

Пропозиція дійсна за умови наявності квартир.

За подробицями звертайтеся до відділу продажу: м. Бровари, вул. Чорновола, 15, тел. (044) 500 00 19.

ЖК Madison Gardens зводиться у центральній частині міста Бровари. Комплекс складається з 4 різновисотних будинків та має власну інфраструктуру. Закрита прибудинкова територія, зона для паркування авто, комерційні приміщення на перших поверхах, просторі видові квартири з індивідуальними плануваннями – передбачено все для комфортного життя. У будівництві використовуються натуральні будівельні та оздоблювальні матеріали, стіни утеплені з використанням мінеральної вати. Автономне опалення – будинок обслуговує власна котельня.

Вигідне місцерозташування забезпечує пішу доступність до всієї основної інфраструктури, в тому числі, до 3-х парків та лісу. Зручна транспортна розв'язка дозволяє доїхати до Києва за 15 хвилин.

Девелопер проєкту Cityconsult Development. На рахунку компанії сотні тисяч готового житла, на етапі будівництва знаходяться 19 будинків в 6 ЖК.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.