Квартири у розстрочку в ЖК Madison Gardens 23/07/2021

До списку новин
Квартири у розстрочку в ЖК Madison Gardens
"ЖК Madison Gardens"

ЖК Madison Gardens пропонує вигідні умови розстрочки без переплат. Обирайте квартиру просто зараз, перший внесок становить від 30%, термін виплати – до 36 місяців. Пропозиція охоплює обмежену кількість квартир та діє за умови їх наявності.

Житловий комплекс бізнес-класу Madison Gardens розташований в центральній частині міста Бровари та в 15 хвилинах їзди від столиці. Вигідне розташування забезпечує пішу доступність до всієї основної соціальної і торговельно-розважальної інфраструктури. Крім того, в безпосередній близькості знаходиться лісовий масив і кілька парків для відпочинку, прогулянок і занять спортом.

Панорамне скління, каскадна поверховість, використання високоякісних матеріалів у будівництві надають комплексу не тільки витонченості, а й функціональності. 

Закрита територія, паркувальна зона, наявність внутрішньої інфраструктури, власна котельня, концептуальний внутрішній двір – кожна деталь продумана до дрібниць для зручності мешканців.

Девелопер проєкту Cityconsult Development, що входить в ТОП головних квартироздавачів Києва та столичних передмість за версією журналу «Новое время». На рахунку девелопера сотні тисяч метрів готового житла та знакові проєкти в житловій забудові Києва та області.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.