City One Development та БФ «УНІТА» продовжують допомагати постраждалим громадам Херсонщини 19/07/2023

До списку новин
City One Development та БФ «УНІТА» продовжують допомагати постраждалим громадам Херсонщини
City One Development

Компанія City One Development спільно з благодійним фондом Валерія Кодецького «УНІТА» доставила та передала 80 генераторів та понад 10 тонн гуманітарної допомоги громадам Херсонщини, які постраждали від повені внаслідок підриву російськими окупантами Каховської ГЕС та продовжують потерпати від постійних ворожих обстрілів.

Майже 900 продуктових наборів, а також засоби гігієни для літніх людей, завдяки місцевим волонтерам, було роздано мешканцям найбільш постраждалих районів міста Херсон.

Чорнобаївська та Білозерська ОТГ, місцеві підрозділи ДСНС та кілька військових частин, які продовжують боронити нашу країну на півдні, отримали генератори.

City One Development та фонд «УНІТА» вже не вперше простягають руку допомоги жителям Херсонщини. Одразу після деокупації області очільник фонду Валерій Кодецький особисто передав до звільнених громад понад 80 тонн гуманітарної допомоги, 8 карет швидкої допомоги, генератори та 1000 наборів ліків для первинної допомоги.

Від початку війни компанія City One Development спільно з благодійним фондом «УНІТА» надає системну допомогу постраждалим громадам, лікарням, ЗСУ та силам тероборони.

Передбачена компенсація 3% річних для окремих категорій мешканців Львівської області
Наглядова рада ПрАТ “ХК “Київміськбуд” призначила на посаду Голови правління – президента компанії Василя Олійника.
Результати роботи команди за 12 місяців та висновки по ринку первинної нерухомості Києва.